Synes du også, det er svært at få trænet i øjeblikket?

For mig, er det ikke bare svært – det er en kamp med mig selv og min motivation – hver eneste gang. Jeg er nede på én gang om ugen, og samtidig er mine gåture blevet kortere. Det værste er, at jeg ved, at træning giver mig god energi, har indflydelse på min kost, og ikke mindst gør mig i langt bedre humør. 

Når jeg træner, følger lysten til at spise sundt helt automatisk med. Når jeg ikke træner, så får jeg langt mere lyst til at snacke. Så skælder jeg lidt ud på mig selv, finder praktiske gøremål i lejligheden, leger lidt ekstra med Sigurd – og så træner jeg endnu mindre. Det er en sløj kombi! 

Det er (ikke) overraskende, hvor lidt, der skal til for at påvirke hverdagen. Jeg fungerer godt med struktur og rytme i min hverdag, og man skulle ikke tro, at der er så meget forskel på at være på “almindelig” barsel og på “Corona” barsel. Men der er en verden til forskel. 

Bevægelsesfriheden og den fysiske sociale kontakt er blevet begrænset. Der er ingen spændende, faste holdepunkter. På ubestemt tid! For én som fungerer rigtig godt med planer, rytme og social interaktion, så er det en ret stor udfordring. 

 

Men jeg har fundet hjælp på Pinterest

Jeg har en konto på Pinterest, hvor jeg samler lidt inspiration til hvad som helst. Herunder også træning. Så ligger det der, og ulmer lidt i baghovedet, og på et tidspunkt fjerner jeg opslaget fra min opslagstavle eller også gør jeg noget ved det. 

Manglende motivation til at træne fører til idéforladthed. Så helt simpelt, har jeg nu bare valgt nogle programmer ud på Pinterest, og så kører jeg dem. Eller, det har jeg nu gjort en gang 🙂

Men det fungerede ret godt, og jeg mærkede med det samme lidt af træningsglade-Nanna vendte tilbage. Så nu giver jeg det et forsøg. 

Ingen ved, hvornår vi vender tilbage en normal hverdag igen – og helt sikkert er det i hvert fald, at om der går 3 uger eller 3 måneder, så kan dur det ikke at slippe tøjlerne. 

Har du det lidt på samme måde, så prøv at give Pinterest en chance – eller google – for den sags skyld. Find på et eller andet, der kan fungere – ellers er det ikke bare samfundsøkonomien, der hænger i laser, når coronavirussen forlader landet. Din krop gør også 🙂 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du tanker eller spørgsmål?