Nytårsforsæt er noget pjat! Man kan jo bare starte med de ændringer, man ønsker, når man ønsker dem, i stedet for at skyde det til 1. Januar, det kommende år. 

Sådan plejer jeg at se på nytårsforsæt og på målsætninger. Og sådan ser jeg egentligt også på det i år. Men så alligevel ikke helt. Midt i november satte jeg mig nye mål i jagten på den sunde og stærke krop, jeg gerne vil have. Det var mål både for kost og træning.

Der har været rigtig gode dage – og en hel del af dem, men samlet set over den sidste halvanden måned, har jeg ikke været i nærheden af at nå mine egne målsætninger. Jeg træner for lidt, spiser for få grøntsager og drikker for lidt vand. 

Jeg ved det jo godt – og jeg har på intet tidspunkt bildt mig selv andet ind. Men jeg har taget det, som det kom. Nydt socialt samvær, mange kopper kaffe (i stedet for vand), decembers søde sager og spist lidt for mange hurtige måltider med brød fremfor grøntsager.

Og hvad angår træning… Så har jeg været afsted til træning de gange, det har været muligt (og jeg har lært at acceptere, at sådan er det). Men jeg har ikke haft en eneste træning herhjemme! Dog har jeg købt mere træningsudstyr 🙂 Jeg kan ikke rigtig finde på flere undskyldninger for ikke at komme i gang hjemme på gulvet.

Så selvom jeg ikke er til nytårsforsæt, så vil jeg her ved årsskiftet til 2020 gøre en undtagelse. Mit nytårsforsæt for 2020 er: Tage min målsætning om “en krop, der passer til mig” mere seriøst.

Det skal blandt andet ske ved at bruge mere tid til hjemmetræning (3×20 min hver uge til en start), drikke minimum 3L vand dagligt og så bruge mindre tid med min telefon i hånden.      

Nytårsforsæt eller ej, så har jeg nu sat mig for, at januar bliver en fremragende måned, når det kommer til målsætninger. Til inspiration har jeg sat et billede på dette indlæg fra en tid, hvor jeg fik sendt et træningsprogram hjemmefra, da jeg var på ferie. Sikke ihærdighed 🙂

 

Godt nytår – må 2020 blive et fremragende år.

Kh. Nanna  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du tanker eller spørgsmål?